miercuri, 23 ianuarie 2013

Vindecarea tuturor urmelor lăsate de karma



Odată ce karma negativă a fost echilibrată, este important să vindeci atât evenimentele din prezent, cât şi cele iniţiale din vieţile trecute. Scopul vindecării evenimentului şi simţămintelor legate de el este curăţirea şi eliminarea oricărei negativităţi pe care ele ar mai putea-o conţine. Această curăţire a faptelor şi a energiilor încheie echilibrarea. Prin vindecarea evenimentului din prezent, energiile care înconjoară evenimentele vieţilor trecute sunt modificate pentru a oglindi simţămintele tale pozitive actuale. Vindecarea reflectă echilibrarea din viaţa ta prezentă.
În vederea unei echilibrări şi a unei vindecări făcute cum trebuie, întreaga negativitate trebuie adusă la suprafaţă şi curăţată prin înţelegerea tuturor aspectelor ei, atât pe plan emoţional, cât şi pe plan mental. E posibil ca acest lucru să te demoralizeze temporar, pe intervalul în care negativitatea este înlăturată, fiind urmată de vindecarea ce aduce după sine o nouă adâncire de percepţie şi de conştientizare. Când recunoşti această etapă ca o parte a procesului de curăţire, poţi lăsa ca negativitatea să fie spălată în interiorul tău, fără să mai participi şi tu la acţiune. Uneori, în aceasta constă testul tău de echilibrare.
Procesul de echilibrare şi de vindecare a karmei se aseamănă cu situaţiile în care te tai şi îţi produci o rană. Rana trebuie să fie curăţată pentru a se putea vindeca cum trebuie. Dacă nu acorzi atenţie sau pui un bandaj peste rana murdară, rana se infectează pentru că ai lăsat murdăria înăuntru. Rana va face puroi şi va curge, datorită negativităţii colectate, până ce vei lua măsuri corecte faţă de ea. Când o cureţi şi îi scoţi murdăria din ea, rana se va vindeca perfect.
Există mai multe metode de vindecare a evenimentelor din vieţile anterioare şi a evenimentelor prezente corespunzătoare.
*      Una din ele este de a înconjura cu Lumină albă evenimentele dintr-o anumită viaţă trecută, ca şi efectele lor asupra vieţii prezente. Această energie va curăţa şi purifica toată negativitatea din ele.
Există încă multe alte căi de vindecare a karmei. Poţi conştientiza care este cea mai potrivită cale pentru tine lăsându-te îndrumat de Eul tău superior în această privinţă, care îţi va arăta cum să o faci şi te va ajuta să-ţi vindeci un anumit eveniment sau o viaţă întreagă. Când karma este complet vindecată, simţi aceasta printr-un profund şi minunat sentiment de uşurare pe care îl încerci.
Totdeauna primeşti un anumit semnal atunci când ţi-ai încheiat echilibrarea şi vindecarea karmei. Confirmarea o poţi primi în vise sau în meditaţii printr-o imagine care simbolizează vindecarea. De cele mai multe ori ea îţi apare sub forma conştientizării faptului că ţi-ai echilibrat acel aspect, cât şi prin schimbările pozitive pe care le observi în viaţa ta prezentă. O simţi în şi prin sufletul tău şi se va vădi în atitudinea, faptele şi trăirile tale.




Echilibrarea unei karme negative creează karmă pozitivă. În asta constă frumuseţea echilibrării. În plus faţă de beneficiile avute ca urmare a încheierii echilibrării karmei, vei mai constata şi alte efecte suplimentare benefice. Atunci când echilibrezi un eveniment, el influenţează şi alte evenimente şi stări emoţionale conexe. Vei descoperi că diverse alte situaţii se echilibrează în acelaşi timp, fără vreun alt efort. Aceasta se întâmplă datorită energiei pozitive pe care o radiezi în viaţă. Cel mai important beneficiu al echilibrării este faptul că ea îţi aduce fericire, pace interioară şi armonie. Dobândeşti cunoaştere şi înţelepciune spirituală şi sufletul tău se dezvoltă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu